Pocitadlo.sk
Bactoral - Cena a zkušenosti (recenze) (2024) - Výživový-doplněk.cz

Bactoral – Cena a zkušenosti (recenze)

Obsah

bactoral jedno baleni cena recenze zkusenostiBactoral je výživový doplněk s obsahem probiotik, který pomáhá komplexně snižovat tvorbu zánětů a chorob, především v ústní dutině, nose a nosohltanu.

Podporuje tvorbu zdravé mikroflóry v ústní dutině díky obsahu bakterií Streptococcus salivarius K12.

Výživový přípravek působí preventivně a protizánětlivě, především co se týče zdraví v ústní dutině.

Více o přípravku, jeho účincích, složení a dalších potřebných atributů, se dočtete v dalších řádcích recenze.

Co to je?


Bactoral je orálně probiotikum bez lékařského předpisu od společnosti Pharmaceutical Biotechnology, s. r. o. . Je to probiotický výživový přípravek ve formě 16-ti účinných rozpustných tablet, s ustáleným bakteriálním rodem cenných bakterií Streptococcus salivarius K12.

Výživový přípravek obsahuje mikroflóru s vysokým obsahem právě takových látek, které jsou účinné proti různým nežádoucím patogenním mikroorganismům, které se mohou množit především v ústní dutině, nose a nosohltanu.

Zároveň však Bactoral eliminuje i nepříjemné záněty nejen v ústech, ale stejně i záněty středního ucha. Kromě toho účinně bojuje is častým problémem, který se týká nepříjemného zápachu v ústní dutině.

Účinky


  • Svým složením přípravek účinně stabilizuje (dobrou) mikroflóru v ústní dutině, kromě toho i v nose a nosohltanu
  • silné a účinné protizánětlivé a stabilizační účinky
  • Vhodný v rámci prevence proti zánětům a nákazám v ústech, nosohltanu a krku a také v horních dýchacích cestách, jakož i při zánětu středního ucha
  • Tím, že ničí bakterie v ústech, pomáhá snižovat tvorbu nepříjemného zápachu z úst
  • Zefektivňuje boj proti různým nevítaným patogenním mikroorganismům, které zapříčiňují různé nemoci
bactoral jedno baleni cena recenze zkusenosti  Náš TIP

Rozhodli jste se vyzkoušet Bactoral? Doporučujeme jej zakoupit z ověřeného obchodu Pilulka.cz. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím s různými napodobeninami. Více info

Složení


Bactoral je výživový doplněk stravy s obsahem cenných a velmi účinných probiotik. Přípravek obsahuje konkrétní bakterie rodu Streptococcus salivarius K12 (v počtu 2 × 109 CFU).

Streptococcus salivarius K12

Dalšími pomocnými látkami v přípravku jsou látka stearan hořečnatý (látka proti hrudkovitosti), fruktóza, maltodextrin, jahodové aroma a oxid křemičitý. Je důležité však říci si více o zmíněných bakteriích Streptococcus salivarius K12.

Tento typ bakterií se běžně nachází v ústech každého z nás (téměř 30% celkové ústní mikroflóry tvoří tento druh bakterií). Jde o skupinu bakterií, která výrazně podporuje tvorbu antimikrobiálních peptidů (jde o takzvané antimikrobiální látky s označením BLIS, které jsou velmi ceněným druhem bakterií, které účinně eliminují všechny škodlivé mikroby a látky v těle).

Jejich charakteristickým prvkem je, že jsou odděleny od přirozené lidské mikroflóry v ústech a ústní dutině. Jak již bylo řečeno, význam tohoto druhu bakterií v ústní dutině spočívá především
v účinné ochraně úst a celé ústní dutiny před nebezpečnými bakteriemi či viry a jejich přemnožením.

Jak pomáhají dobré bakterie?

V případě poškozena přirozené mikroflóry v ústech dochází k problémům v ústech v podobě zánětů, infekcí (zejména infekce horních cest dýchacích), vzniká často nepříjemný zánět středního ucha a v neposlední řadě jde io problémy s dechem.

Co se týče složení produktu, je výborné v tom, že účinkuje především v náročnějších případech, kdy je například lidský organismus vystaven nezdravým vlivům okolí (například zvýšený stres, napětí, depresivní stavy, ale také různé onemocnění).

Právě v takových případech bývá lidské tělo oslabené a tím i náchylnější na různé druhy zdraví nebezpečných nákaz či infekcí, zejména v dutině ústní, v oblasti nosu respektive nosohltanu.

Složení výživového přípravku Bactoral účinně podporuje odolnost lidského organismu právě před takovými stavy – infekcemi, záněty a nákazami v lidských orgánech.

Jaké je dávkování a užívání Bactoral?


  • Výrobce doporučuje při vážnějších stavech užívat 1 tabletu první 3 dny 2 krát denně (v ranních hodinách po jídle a ve večerních hodinách krátce před spánkem)
  • V dalších dnech výrobce doporučuje konzumovat minimálně 10 dní 1X 1 tabletu ve večerních hodinách krátce před spaním
  • Je třeba tabletu nechat v ústech volně a plynule rozpustit bez jakéhokoli spěchu její zkonzumovaného
  • Výrobce doporučuje minimálně 30 minut po užití tablety nepít tekutiny a nekonzumovat jídlo (nevhodné je i mýt si zuby v tomto čase)
  • V naléhavých případech a stavech (například během zvýšeného množství infekcí) výrobce doporučuje užívat 1 tabletu denně po dobu 16.-ti dnů
    ve večerních hodinách krátce před spaním
  • Výrobce doporučuje vždy předem před začátkem užívání přípravku pozorně si přečíst příbalový leták

Cena Bactoral


V recenzi byl použit a recenzovaný výživový přípravek Bactoral, který vyrábí společnost Pharmaceutical Biotechnology, s. r. o. . Zajímavostí je, že tato společnost je v rámci svých výzkumů v kontaktu s Českou Akademií věd a také s uznávanou společností Biocare Copenhagen z Dánska. V minulosti se produkt nazýval Bactoral Bactoblis, dnes ho známe pod kratším názvem Bactoral.

Produkt je možné zakoupit v 16 kusovém balení rozpustných tablet v ceně od 369 Kč (dle internetového obchodu Pilulka.cz v době psaní této recenze 9.5.2018).

Jedno balení (16 tablet) při užívání 1 tablety denně vydrží na více než 2 týdny.

1 denní dávka respektive cena 1 tablety přípravku vychází 26,35 Kč.

Při výše uváděné ceně výživového přípravku. Při akutních případech je třeba zintenzivnit denní dávku přípravku, 2 tablety denně. Platí, že při akutních stavech je možné po dohodě s lékařem, užívat přípravek delší dobu, než vydrží 1 balení.

bactoral jedno baleni cena recenze zkusenosti

 Základní balení
16 tablet
369 Kč

Upozornění


 Bactoral je probiotický doplněk stravy ve formě tablet. Jde o výživový přípravek bez nutnosti mít lékařský předpis k jeho zakoupení.

 Přípravek není určen pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy! Výrobce nedoporučuje překračovat předepsanou denní dávku. Pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu, je třeba přestat s užíváním přípravku nebo se poradit o dalším postupu při užívání přípravku se svým lékařem.

 Přípravek nelze používat jako náhradu za rozmanitou a pestrou stavu. Přípravek je třeba skladovat mimo dosah dětí a na tmavém a suchém místě, při pokojové teplotě do 25 stupňů Celsia. V případě, že nebudete dodržovat pokyny výrobce při skladování, může nastat reálný úbytek živých bakterií v přípravku (v takovém případě výrobce a distributor neodpovídají za případné škody, které vzniknou nevhodným skladováním na přípravku).

Hodnocení zákazníků


K dispozici jsou i další recenze od jiných lidí na probiotický výživový přípravek Bactoral bez lékařského předpisu.

Výhody a nevýhody


VÝHODY

  • Kvalitní produkt s cenným probiotickými bakteriemi pro ústní dutinu, nosohltan a nosní sliznici
  • Účinný přírodní přípravek proti infekcím a zánětům
  • Dobře chutná a voní
  • Vhodný i pro děti starší 3 let
  • Forma tablet

NEVÝHODY

  • Méně dostupných hodnocení
  • Vyšší cena

Naše hodnocení


V této další recenzi jsem hodnotil přírodní výživový přípravek ve formě tablet. Jde o první orálně probiotikum, jaké jsem měl možnost hodnotit.

Do dne psaní recenze jsem nevěděl, že takový doplněk stravy (orálně probiotikum) vůbec existuje. V první řadě mě na tomto přípravku zaujalo kromě toho, že je to volně prodejný výživový přípravek na přírodní bázi, i to, že jde o probiotický výživový doplněk (čili má přírodní složení a vysoký obsah probiotických kultur, konkrétně bakterie druhu Streptococcus salivarius K12).

Zajímavostí je, že právě tento druh bakterií se přirozeně vyskytuje v našich ústech, čili pokud si je navíc doplníme do úst, zvýšíme si šance na lepší ochranu úst před nežádoucími bakteriemi a látkami v nich.

Tyto látky účinně chrání ústa a celou ústní dutinu před nebezpečnými bakteriemi a jejich přemnožením.

Také výborně chrání zejména v době, kdy je naše tělo vystaveno nadměrného stresu, napětí, když máme oslabenou imunitu a rovněž během onemocnění.

bactoral jedno baleni cena recenze zkusenosti  Náš TIP

Rozhodli jste se vyzkoušet Bactoral? Doporučujeme jej zakoupit z ověřeného obchodu Pilulka.cz. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím s různými napodobeninami. Více info

Žádné záněty, infekce, nákazy v ústech, nose a nosohltanu by neměly mít šanci a také problémy s dýchacími cestami, se středním uchem a nepříjemný zápach úst. Proti tomuto vám může pomoci právě zmíněný výživový doplněk Bactoral.

Zda je celková cena 369 Kč za 16 tablet na úrovni a přiměřená, nebo příliš vysoká a předražená, nechám na vašem osobním posouzení.

Před koupí přípravku je dobré se však orientovat podle dostupných recenzí na přípravek či jiné přípravky na problémy v ústech či jiné problémy se sliznicemi.

V tomto případě jsem našel více recenzí s pozitivním charakterem. Další výhodou při tomto přípravku je i to, že produkt mohou užívat i děti ve věku nad 3 roky.

Právě u těchto dětí vzniká vysoké procento problémů a zánětů nejen v ústní dutině, zda se zánětem středního ucha a proto je to obrovské pozitivum tohoto přípravku, že je vhodné i pro tuto věkovou kategorii dětí (při konkurenčních přípravcích to bývá problém).

Závěrečné shrnutí


V konečném zúčtování přípravek hodnotím pozitivně, ale celkové rozhodnutí ponechávám na každém z vás.

Složení

Kvalitní probiotické bakterie.

Cena

Přijatelná cena za jedno balení.

Kvalita

Všechny složky jsou té nejvyšší kvality.

Zaměření

Řeší široké spektrum problémů.

hlavní výhody Bactoralu

  • Kvalitní složení
  • Skvělá cena
  • Super účinky
  • Mnoho spokojených zákazníků

Závěrečné hodnocení

bactoral jedno baleni cena recenze zkusenosti

4.3/5 - (11 votes)
Tomáš
 

Dobrý den, jmenuji se Tomáš a jsem autorem tohoto magazínu. Už 20 let se věnuji zdravému životnímu stylu. Zajímám se o alternativní způsoby léčby. V mých článcích vám nabídnu můj názor a hodnocení různých výživových doplňků.

Zanechat komentář 0 reakcí

Napsat odpověď