Pocitadlo.sk
ParazitEX - Zkušenosti, cena a recenze (2024) - Výživový-doplněk.cz

ParazitEX – Zkušenosti, cena a recenze

Obsah

parazitex jedno balení cena recenzeMít v současné „rychlé“ a „uspěchané“ době bezproblémové trávení, je spíše raritou.

Snad i proto, že většina z nás nemá dostatek času vhodně a pravidelně se stravovat. ParazitEx pomáhá svým výjimečným bylinným složením udržovat zdravý střevní systém, žaludek a tím i správné fungování celého trávení.

Trávení a žaludek bez střevních parazitů a obtíží je tak rázem realitou.

Co to je?


ParazitEx je výživový doplněk, který ukrývá v sobě různé rostlinné výtažky pomáhající zejména bezproblémovému fungování (nejen) trávicího a zažívacího ústrojí.

 Samotné složení přípravku je závěrem získaných dat o běžných a ověřených léčivých bylinách ve spojitosti se současnými průlomovými technologickými postupy při výrobě výživových produktů.
 

Základ produktu tvoří 100% extrakty několika bylin (kurkuma, ořech královský, česnek, lapacho, papája, pelyněk, vrcholák, tymián a hřebíčkovec).

Příznivé účinky všech bylin jsou nepopiratelné, nejen na celé trávicí ústrojí.

Zlepšují i ​​činnost jater (především extrakt z kořene kurkumy).

parazitex jedno balení cena recenze  Náš TIP

Rozhodli jste se vyzkoušet ParazitEX? Doporučujeme jej zakoupit z ověřeného obchodu. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím s různými napodobeninami. Zobrazit v obchodě

ParazitEx účinky


  • Pomáhá ochránit trávicí ústrojí před střevními parazity a cizopasníky
  • Prospívá trávení a zažívání
  • Složení přípravku podporuje detoxikaci (očistu) těla
  • Vhodný i k podpoře obranyschopnosti organismu
  • Zlepšuje činnost jater
 

Složení


Celkové přírodní složení výživového přípravku ParazitEx je v celku unikátní, až 9 léčivých bylin v jednom produktu, které účinně eliminují parazity a jiných cizopasníků ve střevech, žaludku, v celkovém trávicím ústrojí! Následně si řekneme více o všech bylinách.

 Kurkuma dlouhá

Kurkuma dlouhá (lat. Curcuma longa) a extrakt z ní má blahodárné účinky na činnost jater a trávení, které zlepšuje.

Kromě této vlastnosti se říká, že kurkuma má několik desítek dalších pozitivních rysů. Také se osvědčila i v rámci celosvětově známé ajurvédské medicíny, kde zastupuje dominantní postavení ze všech léčivých bylin.

 Ořech královský

Další bylinou obsaženou v produktu je Ořech královský (lat. Juglans regia).

Také zlepšuje trávení a zajišťuje samotnou pravidelnost cyklů ve střevech. Pomáhá udržovat i správné fungování močového ústrojí. Zlepšuje i obranyshopnosť organismu před nebezpečnými vlivy z okolí.

 Česnek

Česnek (lat. Allium sativum – česnek setý) asi netřeba zvlášť představovat. Je to nejstarší přírodní antibiotikum, jaké lidstvo zná a je zastoupen také ve výživovém produktu ParazitEx. Česnek účinně bojuje proti různým parazitům a zvyšuje imunitu (včetně zvýšení antioxidační schopnosti těla).

Kromě toho má pozitivní vliv na játra, srdce, cholesterol a dýchací ústrojí.

 Lapacho červené

Další rostlinkou je Lapacho červené (lat. Tabebuia impetiginosa), které se považuje za velmi významný antioxidant, který pomáhá zvýšit fyziologickou schopnost odolávat. Roste až v daleké Střední a Jižní Americe. Také pomáhá chránit tělo před vnějšími parazity, kromě toho udržuje zdravé cévy a také zdravé hodnoty krevního tlaku.

Papája obyčejná

Papája obyčejná (lat. Carica papaya) zlepšuje trávení bílkovin a eliminuje rozšiřování jakýchkoli cizopasníků ve střevech. Celkově zlepšuje trávení.

 Pelyněk pravý

Pelyněk pravý (lat. Artemisia absinthium) je známa již od antického Řecka a až dodnes se využívá na zlepšení trávení a zažívání.

 Vrcholák

Vrcholák (lat. Terminalia chebula) prospívá k správnému fungování trávicího ústrojí bez parazitů a cizopasníků. Podporuje i optimální trávení a zažívání. Je to prastará bylina známou od Tibeťanů, kteří na ni nedají dopustit i díky tomu, že bylina vzpružuje mozek, srdce, tkáně, plíce, tlusté střevo, slezinu a játra. Více info o vrcholáku…

 Tymián obecný a Hřebíčkovec vonný

Posledními bylinami jsou Tymián obecný (lat. Thymus vulgaris) a Hřebíčkovec vonný (lat. Caryophyllus aromaticum). Tymián pomáhá prospívat gastrointestinálnímu traktu a jeho čištění.

Je silnými antioxidantem, čímž pomáhá zlepšit obranyschopnost organismu, když je tělo oslabené. Celkově také podporuje trávicí ústrojí. Hřebíčkovec je dlouhá staletí známou bylinou pro své dezinfekční příznivé vlivy.

ParazitEx dávkování a užívání


  • Výrobce doporučuje dospělým 2 tobolky denně a dětem 1 kapsle denně (děti od 3 do 15 let)
  • Vhodné produkt užít s přiměřeným množstvím tekutin
  • Nejlepší přípravek užívat po jídle

Cena


ParazitEx cena je rozhodně tím, co vás bude zajímat. Při internetovém porovnávání cen jsme natrefili na cenu na úrovni 550 Kč při 60 kusovém balení kapslí.

ParazitEx od Pilulka.cz měl však cenu lepší na úrovni 495 Kč za 60 ks kapslí (Pouze 8,25 Kč za 1 kapsli, respektive 16,50 Kč za 2 tobolky / denní dávku). Samotné dávkování produktu najdete iv přiloženém příbalovém letáku.

Pokud budete užívat 2 tobolky během dne, jedno balení postačí na měsíc pro dospělého člověka. Pro 1 dítě (1 kapsle denně) vystačí balení na 2 měsíce.

Parazitex

parazitex jedno balení cena recenze

60 kapslí
 Výhodní cena + DOPRAVA ZDARMA
495 Kč
(platí ke dni 18.7.2018)

Upozornění


 I když je produkt ParazitEx zcela přírodní, není vhodný pro děti do 3 let. Přípravek je důležité skladovat mimo dosah dětí.

 Výrobce doporučuje dodržet předepsanou denní dávku, která se nesmí překročit. Přípravek nelze používat jako alternativu za různorodou stravu a zdravého životního způsobu života.

Výhody a nevýhody


Dnes, když většinu z nás trápí žaludeční a zažívací problémy, je dobré mít pomocníka na takové obtíže. Velmi nepříjemné problémy, které mnohdy nedají spát, plnohodnotně pracovat či užívat si život naplno.

Ale tomu může být rázem konec, když nebudeme mít v těle organismy a látky (parazity, červy, viry či bakterie), které tam nemají co dělat. Jednoduše vše navíc, co parazituje na nás a odebírá nám energii z těla způsobuje vážné zdravotní zažívací či zažívací problémy.

VÝHODY

  • 100% přírodní složení produktu s 9-ti léčivými bylinami
  • Prospívá očistě střev a detoxikaci těla
  • 1 balení vydrží na měsíc
  • Dobrá cena k velikosti balení
  • Výborná prevence trávicími a zažívacími potížemi

NEVÝHODY

  • Může způsobit žaludeční potíže, bolesti, křeče, nafouknutí, alergie

Naše hodnocení


ParazitEx je jeden z mála výživových produktů, který má velmi pestré rostlinné složení, až 9 různých léčivých bylin! A to už musí něco znamenat – aktivní přírodní boj proti všem cizopasníkům v trávení, střevech a žaludku.

Ne, nevím posoudit z vlastní zkušenosti, jak a zda produkt i reálné funguje, zda má nějaké vedlejší účinky nebo ne, ale zkušenosti lidí mluví za vše – chce to čas a ten ukáže, jak produkt pomůže a zda vůbec.

 Ale pozitivní třeba hodnotit, že je skutečně přírodní a cenově dostupný.

Vždyť až na měsíc vydrží jedno balení, pokud budete užívat denně 2 kapsle, které se rozkládají postupně a pouze v tenkém střevě, což je velké plus.

Je však zřejmé, že takový „silný“ přírodní zázrak může vyvolat pro „zkažené“ trávení a zažívání velké „boom“, čehož důsledkem mohou být i nepříjemné vedlejší účinky, jako například časté nafouknutí břicha a střev, křeče a bolesti.

Ale napravit to, co máme zkažené dlouhé dny, měsíce či roky, musí přivodit svou daň. A zda vše napravíme s tímto produktem, je jen na našem rozhodnutí.

Závěrečné hodnocení


Zdraví

Skvělé účinky na trávení, pleť a imunitu.

Cena

Doprava ZDARMA

Kvalita

Kvalitní a ověřené složení.

Zaměření

Jeho složení dobře působí proti parazitům.

Hlavní výhody ParazitEX

  • Bez vedlejších účinků
  • Doprava zdarma
  • Skvělé účinky
  • Kvalitní a ověřené složení

parazitex jedno balení cena recenze

3.9/5 - (24 votes)
Tomáš
 

Dobrý den, jmenuji se Tomáš a jsem autorem tohoto magazínu. Už 20 let se věnuji zdravému životnímu stylu. Zajímám se o alternativní způsoby léčby. V mých článcích vám nabídnu můj názor a hodnocení různých výživových doplňků.

Zanechat komentář 0 reakcí

Napsat odpověď