Pocitadlo.sk
Probio24 - Recenze kvalitních probiotik (2024) - Výživový-doplněk.cz

Probio24 – Recenze kvalitních probiotik

probio24

Obsah

O tom, že probiotika jsou důležité pro naše zdraví, není pochyb. Jsou to živé aktivní mikroorganizmy, které podporují celkové zdraví organismu (ale pouze v případě, pokud jsou v těle v dostatečném počtu).

Probiotika nejčastěji dokážeme dostat do těla běžnou stravou a to především potravinami, které vznikají prostřednictvím bakteriálního kvašení, také pomocí moderních výživových doplňků stravy.

A právě takovým je i výživový doplněk Probio24, na který se zaměří tato recenze. Více o přípravku, jeho složení, celkových účincích, o jeho ceně, způsobu dávkování a užívání a o dalších podstatných záležitostech bude pojímat tato recenze.

Co to je?


Probio24 je výživový doplněk s vyšším obsahem probiotik (11 kmenových bakterií a druhů), prebiotik a více než 30 miliard živých kultur.

 Jde o jedinečný přípravek od českého výrobce s maximálně odolnými probiotiky ve vysoké kvalitě v každé dávce.

Výživový doplněk stravy zajišťuje především bezproblémové trávení, silnější imunitu (obranyschopnost) organismu, kvalitnější očistu těla od škodlivých látek, „silnější“ účinek při úpravě „špatného“ cholesterolu a zároveň i cukru v krevním oběhu.

Přípravek Probio24 od výrobce Advance nutraceutics mj zlepšuje funkci většiny orgánů a působí preventivně i proti vytváření rakovinných buněk a proti alergiím, či dalším nebezpečným nákazám.

Účinky


  • 11 kmenů živých bakterií a 33 miliard živých kultur na podporu celkového zdraví
  • Podporuje přirozenou činnost jater, střev, žaludku
  • Složení přípravku zlepšuje střevní mikroflóru a celkovou imunitu
  • Pomáhá zlepšit účinky detoxikace těla
  • Svým složením pomáhá úpravě cukru a cholesterolu v krvi
  • Účinná prevence alergiemi, urologickými a onkologickými chorobami

Složení


Přípravek Probio24 patří do skupiny výživových doplňků, které pomáhají doplňovat lidskému tělu dostatečné množství živých probiotických a prebiotických kultur (prebiotika jsou jistým druhem vlákniny a cukrů, které jsou původcem energie dobrým bakteriím „probiotikům“).

Podle informací výrobce jde o komplex 11 bakteriálních kmenů pocházejících od amerického výrobce, konkrétně kmeny skupiny Lactobacillus, konkrétně Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum , Lactobacillus casei, Lactococcus lactis, Lactobacillus paracasei.

Tento druh bakterií se nachází v celém trávicím ústrojí a jsou považovány za „dobré“ bakterie, bez kterých by celý proces trávení nebyl účinný.

Všechny uvedené bakterie spolupůsobí a vytvářejí silný příznivý účinek v trávení. Druhou skupinou „dobrých bakterií“ jsou bakterie ze skupiny Bifidobacterium, konkrétně Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve a Bifidobacterium bifidum. Jde o další nejznámější „dobré“ bakterie v rámci probiotických kultur.

probio24  Náš TIP

Rozhodli jste se vyzkoušet Probio24? Doporučujeme zakoupit přímo od výrobce. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím s různými napodobeninami. Zobrazit v obchodě

Ve spojitosti s prvním kmenovým druhem probiotik zintenzivňují celkový příznivý účinek v lidském těle. Jako poslední bakterie se nacházejí v produktu i živé kultury Streptococcus thermophilus. Tento kmenový druh živých probiotických kultur spolu s prebiotiky a dalšími druhy probiotik mnohem výrazněji ovlivňují ideální procesy látkové přeměny v těle.

Kromě těchto 11 aktivních složek se ve výživovém přípravku se nachází prebiotikum inulin a želatina vytvářející konečnou verzi kapsle přípravku.

Pojďme ještě ke konkrétním číslům co se týče složení a aktivních látek.

V 1 kapsle výživového přípravku Probio24 dostanete do těla až 11 miliard CFU (živých probiotických mikroorganismů, komplex 11 kmenů:

  • Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei
  • Lactococcus lactis, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus
  • Lactobacillus paracasei) a Prebiotika (inulin) v množství 400 mg

Dávkování a užívání


  • Doporučením výrobce je užívat 1 až 3 kapsle denně (v případě užívání více tobolek lze je užít současně)
  • Přípravek je třeba zapít potřebným množstvím tekutin a pojíst s jídlem
  • Doporučením výrobce je přípravek užívat dlouhodoběji, aby bylo dosaženo maximálního účinku
  • Součástí 1 balení je 60 kapslí

Cena


Probio24

probio24

 60 ks
 459 Kč
 319 Kč
(platí ke dni 18.1.2019)

V této recenzi byl hodnocen výživový probiotický přípravek Probio24 od českého výrobce Advance nutraceutics. Jde o doplněk stravy, k užívání kterého není zapotřebí lékařský předpis. Přípravek je možné zakoupit přímo na oficiální stránce výživového produktu probio24.cz.

Po detailnějším srovnání cen na internetu bylo zjištěno, že přípravek stojí 319 Kč (v době psaní recenze 18.1.2019). Balení obsahuje 60 kapslí.

Zajímavostí při koupi přípravku z oficiální webové stránky přípravku je, že výrobce nabízí při koupi / objednávce 2 ks balení (120 kapslí) dopravu ZDARMA při internetové objednávce a také garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti s přípravkem.

Pokud přepočítat cenu 1 tobolky, vychází průměrně 5,30 Kč / 1 kapsle. Balení vydrží na 2 měsíce při užívání 1 kapsle denně (při užívání 2 tobolek 1 měsíc, 3 tobolek 20 dní).

2 balení

probio24

2 x 60 ks
DOPRAVA ZDARMA
 609 Kč
(platí ke dni 18.1.2019)

3 balení

probio24

3 x 60 ks
DOPRAVA ZDARMA
 883 Kč
(platí ke dni 18.1.2019)

4 balení

probio24

4 x 60 ks
 DOPRAVA ZDARMA
 1138 Kč
(platí ke dni 18.1.2019)

Upozornění


  • Probio24 je výživový doplněk, který není vhodný pro děti do 3 let. Těhotným a kojícím ženám doporučuje výrobce užívání přípravku konzultovat s lékařem. Pokud by se objevila alergická reakce na některou z látek, které obsahuje, je třeba přípravek přestat užívat nebo se o jeho vhodnosti se poradit se svým lékařem.
  • Při užívání přípravku je důležité dodržovat doporučené dávkování od výrobce. Nedoporučuje se překračovat stanovenou denní dávku. Přípravek nelze používat jako náhradu různorodé a pestré stravy.
  • Přípravek je třeba skladovat mimo dosah dětí, na suchém a tmavém místě (při pokojové teplotě do 25 stupňů Celsia). Je třeba při užívání přípravku dbát i na správný a zdravý životní styl.

Hodnocení zákazníků


Přečtěte si recenze dalších lidí na výživový doplněk Probio24:

Výhody a nevýhody


VÝHODY

  • 11 kmenových probiotických kultur a 33 miliard probiotik
  • Pomoc při trávicích potížích, bolestech žaludku
  • Bez lékařského předpisu
  • Účinný přesně v tom, na co je určen
  • Americký produkt

NEVÝHODY

  • Cena

Všichni chceme být zdraví, bez trávicích, žaludečních potíží, problémů s imunitou a jinými virovými onemocněními. Častokrát ve stresových stavech, či ve stavech, kdy se léčíme pomocí antibiotik, své tělo kupodivu oslabujeme.

Právě dostatečné pravidelné dávky probiotických kultur mohou v tomto směru velmi dobře posloužit a příznivě působit. Není to žádná novinka, je to fakt a skutečnost.

V recenzi byl hodnocen výživový přípravek bez lékařského předpisu Probio24 od českého výrobce Advance, který je na internetu velmi dobře hodnocen (dokonce i odborníky). Recenzí od běžných lidí je pomálu, ale našel jsem i takové. V žádné z nich neprevládali negativní ohlasy, spíše pozitivní a neutrální (krátkost užívání).

Osobní zkušenosti o produktu popsali i jiní recenzenti, stejně pozitivní. Já osobně nemám zkušenosti s tímto produktem, ani nikdo z mého okolí. Mohu tedy hodnotit produkt pouze na základě získaných informací a dat.

 Pozitivní hodnotím pestré a silné přírodní složení (až 11 kmenů probiotických kultur, více než 30 miliard „dobrých“ bakterií). Také může zaujmout původ z USA, což může být garance kvality a účinku.

Konečné rozhodnutí nechávám na vás, ale tak vysokou koncentraci probiotik v 1 přírodním produktu, budete hledat pravděpodobně dlouho, ba přímo neúspěšně.

Je to na vás, zda dáte při celkovém rozhodování ano či ne tomuto přírodnímu produktu. Ale pokud máte časté zažívací či žaludeční problémy, oslabenou imunitu, bydlíte unavení a vyčerpaní, výživový doplněk stravy Probio24 jistě stojí za zkoušku.

Tento přírodní pomocník může posloužit dobra a účinně každému a to stejně, jako více spokojeným uživatelům.

Závěrečné hodnocení


Zdraví

Pozitivně hodnocen přípravek.

Balení

Výhodné balení.

Kvalita

Kvalitní a ověřené složení.

Zaměření

Úzce zaměřený výživový doplněk na trávení.

Hlavní výhody

  • Účinky
  • Složení
  • Velké balení
  • Hodnocení na internetu

probio24

4.3/5 - (11 votes)
Tomáš
 

Dobrý den, jmenuji se Tomáš a jsem autorem tohoto magazínu. Už 20 let se věnuji zdravému životnímu stylu. Zajímám se o alternativní způsoby léčby. V mých článcích vám nabídnu můj názor a hodnocení různých výživových doplňků.

Zanechat komentář 0 reakcí

Napsat odpověď