Pocitadlo.sk
Sinupret - Kapky na nachlazení a rýmu (2024) - Výživový-doplněk.cz

Sinupret – Kapky na nachlazení a rýmu

sinupret

Obsah

Při silné rýmě či nachlazení míváme problém s dýcháním, bolestí hlavy a v pozdějším stádiu i s kvalitním vykašláváním.

Celkově se zhoršuje zdravotní stav a potřebujeme častokrát pomoc ve formě léku, abychom zlepšili celkový průběh onemocnění.

Lék Sinupret na rýmu a nachlazení může být dobrým řešením.

V této recenzi si vysvětlíme, proč je tomu tak a zároveň přineseme úplnější popis o tomto přírodním léku pro děti a dospělé, především o jeho účincích a složení, ceně, hodnoceních a zkušenostech s tímto přípravkem, o obchodě, kde je možné si samotný lék zakoupit ao dalších potřebných a zajímavých informacích.

Hleny, záněty či nepříjemné otoky sliznice nebudou mít rázem šanci, protože s nimi pomůže účinně „zatočit“ přírodní lék Sinupret.

Cenový přehled – Sinupret

Co to je?


Sinupret je lék s výjimečnou kombinací rostlinných výtažků (především bezinky, prvosenky a štiavca), který pomáhá uvolnit hustý hlen u většiny chorob dýchacích cest v případech, kdy není možné tento hlen odstranit klasickým způsobem (smrkáním, kašláním).

Sinupret tedy napomáhá zvyšování tvorby nového (tekutého) hlenu, který obsahuje látky potřebné k ochraně a obranu před škodlivými viry v místě, kde se vyskytují nejvíce.

Takto se samotná sliznice nosu a přínosných dutin uzdravuje a dostává „takříkajíc“ do normálního „zdravého“ režimu.

 Přípravek Sinupret tedy zlepšuje očistu a ozdravení nosu a přínosných dutin a snižuje vznik a přetrvávání zánětů v nose a ve všech přínosných dutinách.

Kapky Sinupret se využívají predovštekým při akutních a chronických zánětech vedlejších nosních dutin a dýchacích cest.

Kromě toho je možné tento přípravek využít i jako pomocný lék při antibakteriálním léčení.

Účinky


  • Složení přípravku účinně ničí nachlazení, rýmu a zánět vedlejších nosních dutin
  • Zlepšuje průchodnost nosu a všech nosních dutin
  • Tlumí bolest hlavy při nachlazení
  • Pomáhá zlepšit i celkovou účinnost antibiotik
  • Přípravek je vhodný i pro nejmenší děti
  • Má čistě přírodní složení

Složení


Přípravek Sinupret patří do skupiny léků s přírodním (rostlinným) složením. Má jedinečné složení ve formě 5-ti unikátních a silně účinných rostlinných výtažků.

Extrakt z Petrklíče jarní (lat. Primulae flos cum calyce v množství 0,6 gramu) a šťáv kyselého (lat. Rumicis herba v množství 0,6 gramu) mají protizánětlivý účinek.

Na druhé straně extrakt z Černého bezu (lat. Sambuci nigrae flos v množství 0,6 gramu) pomáhá zmenšovat nepříjemný otok dýchací sliznice.

 Spolu s dalším účinkem extraktu z rostlin hořce žlutého (lat. Gentianae radix v množství 0,2 gramu) a natě Železníka lékařského (lat. Verbenae herba v množství 0,6 gramu) pomáhají regeneraci sliznice a zlepšují vykašlávání a smrkání.

Dalšími pomocnými látkami v přípravku Sinupret jsou ethanol a čištěná voda. Tento přípravek obsahuje celkem 19 obj. % Ethanolu, t. j. 1 ml obsahuje 0,98 g což představuje 17 kapek přípravku (1 ml obsahuje 0,15 gramu ethanolu).

Dávkování a užívání


  • Pokud lékař nestanoví jinak, výrobce doporučuje dospělým užívat 3X denně 50 kapek
  • Děti ve školním věku užívají 3X denně 25 kapek
  • Děti v předškolním věku užijí 3X denně 15 kapek
  • Děti v kojeneckém věku užívají 3X denně 10 kapek
  • V nutném případě je možné denní dávku navýšit až dvojnásobně (přitom není třeba se obávat jakýchkoli nežádoucích účinků na zdraví)
  • Obsah přípravku v lahvičce je třeba důkladně zatřepat před prvním použitím
  • Je třeba kapky kapat ve svislé poloze – dnem vzhůru
  • Přípravek je možné užívat pravidelně a dlouhodobě
  • Doporučuje se užívat lék v původním (nezředěném) stavu
  • Přípravek je třeba zapít potřebným množstvím vody nebo jiné tekutiny – dětem lze samotnou denní dávku přípravku smíchat například s čajem, džusem nebo pro ně chutnou tekutinou

Sinupret cena


V této recenzi byl recenzovaný lék na rýmu a nachlazení Sinupret ve formě kapek v množství 100 ml od výrobce Bionorica® (držitel rozhodnutí o registraci Bionorica SE – Německo). Jde o lék na přírodní bázi, ke koupi a užívání jehož není zapotřebí lékařský předpis.

Jak jsme zjistili, kromě kamenných lékáren lze lék zakoupit i prostřednictvím internetu v internetovém obchodě www.drmax.cz.

Ke dni psaní této recenze 29.1.2019 se cena léku Sinupret pohybovala na úrovni 167 Kč s DPH za 100 ml lahvičku.

Dopravu Zdarma je možné získat při koupi produktů nad 999 Kč. Přípravek Sinupret je dostupný v zmíněném internetovém obchodě skladem, což garantuje velmi rychlé dodání.

sinupret

 100 ml
 179 Kč
(platí ke dni 29.1.2019)

Upozornění


 Sinupret perorálně kapky je lék pro děti a dospělé. Tento lék je pro vnitřní použití. Přípravek mohou užívat těhotné a kojící ženy po konzultaci s lékařem a dodržení doporučeného dávkování (ověřeno na základě dlouholetého zkoumání u těhotných a kojících žen). Extrakty ze samotných rostlin mohou vytvářet tmavší zákal, který však nemá žádný vliv na celkovou účinnost přípravku.

 Doporučenou denní dávku výrobcem je možné překročit až dvojnásobně bez nutnosti mít obavu o své zdraví. Přípravek je určen k vnitřnímu užití. Před použitím je třeba si pozorně přečíst příbalový leták a příbalovou informaci.

 Přípravek je třeba skladovat mimo dohled a dosah dětí. Přípravek je třeba uchovávat při teplotě do 25 stupňů Celsia. Nelze používat tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti, uvedené na obalu. V případě, že jste alergičtí na léky nebo na kteroukoli složku tohoto přípravku, neužívejte dále tento lék.

 Jako každý lék, i tento může způsobovat nežádoucí (nežádoucí) účinky, které se nemusí projevit u každého. Pouze ve vzácných případech mohou vzniknout problémy se žaludkem a alergické reakce. Pokud by se objevily nějaké nežádoucí účinky při užívání tohoto přípravku, je třeba okamžitě přestat s užíváním přípravku a stejně se o jeho dalším užívání poradit s lékařem nebo lékárníkem.

Hodnocení


Přečtěte si recenze na Sinupret perorální kapky od dalších lidí, kteří vyzkoušeli tento lék a mají s jeho užíváním reálné zkušenosti:

Výhody a nevýhody


VÝHODY

  • přírodní lék
  • 5 účinných bylin ve složení
  • Bez lékařského předpisu
  • Účinně rozpouští hleny a zlepšuje dýchání
  • Vhodný pro děti i dospělé
  • Lze užívat pravidelně

NEVÝHODY

  • Nahořklá chuť, která nemusí vyhovovat každému (zejména dětem)

Naše hodnocení


Tak jak uvádí výrobce na obalu, Sinupret je lék, který pomáhá uvolňovat hustý hlen při všech chorobách dýchacích cest, v případech kdy není možné jej částečně nebo úplně odstranit normálním způsobem.

Je to lék, který napomáhá vykašlávání či smrkání hlenu z nosu a nosních dutin při rýmě a nachlazení. Právě rýma a nachlazení mohou potrápit každého z nás v každém ročním období.

Stejně i mě minimálně dvakrát ročně trápí nepříjemné nachlazení či rýma, když mívám oteklé hrdlo a ucpaný nos. Nemluvě o bolesti hlavy, kdy se mi nic nechce.

Už ne jednou jsem se při takových příznacích spolehl od prvních dnů právě na zmíněný lék Sinupret v této recenzi.

Tyto kapky mi zaručeně pomohli při urychlení tvorby nového hlenu (rozpouštění starého hlenu) a tak jsem mohl spíše dostávat hleny z nosu (těla) ven, což výrazně zkrátilo můj celkový chorobný stav.

Unikátní složení přípravku Sinupret, které tvoří až 5 extraktů léčivých rostlin, „postavilo“ už ne jednou i mě na nohy za poměrně krátký čas.

 Již po 3 dnech užívání kapek jsem se začal cítit lépe, nemluvě o lepším a čistším dýchání přes nos. I bolest hlavy ustoupila a já měl pocit, že žít život je najednou snadnější a příjemnější než dosud, když jsem pociťoval bolesti a nemohl se kvalitně nadechnout.

Kvituji, že lék Sinupret je možné zakoupit i výhodnější a jednodušší prostřednictvím internetu (samozřejmostí je také běžná koupě v kamenných lékárnách).

Také je výhodou, že lék není vázán na lékařský předpis a mohou jej užívat stejně děti (i ty nejmenší v kojeneckém věku) a také dospělý.

Je však třeba se řídit pokyny v příbalovém letáku, pokud nedoporučil jinak osobní lékař či lékárník.

Jediné, co lze vytknout, je o něco horší chuť přípravku, což může představovat riziko u dětí, kterým nemusí chutnat (dá se to však zlepšit, že se přípravek smíchá s jinou chutnější tekutinou).

Myslím si, že toto malé „mínus“ vás neodradí a sáhnete po tomto účinném přírodním léku i vy. Sinupret ve formě kapek na rýmu a nachlazení si zaslouží šanci, protože nabízí zlepšení chorobného stavu každému, bez ohledu na věk.

Závěrečný přehled


Zdraví

Skvělé účinky na hemoroidy a cévy.

Cena

Výhodná cena produktu.

Složení

Účinné složení.

Zaměření

Úzce zaměřený výživový doplněk.

Hlavní výhody

  • Pozitivní ohlasy
  • Účinný a ověřený produkt
  • Kvalitní složení
  • Příznivé účinky na hemoroidy

sinupret

4.5/5 - (8 votes)
Tomáš
 

Dobrý den, jmenuji se Tomáš a jsem autorem tohoto magazínu. Už 20 let se věnuji zdravému životnímu stylu. Zajímám se o alternativní způsoby léčby. V mých článcích vám nabídnu můj názor a hodnocení různých výživových doplňků.

Zanechat komentář 0 reakcí

Napsat odpověď